Duminică se vor disputa meciurile finale ale Turneului Internaţional „Invită Nicolae Oriol”



09 февраля 2016

 

Interes sporit pentru Turneul Internaţional de lupte libere „Invită Nicolae Oriol”. Peste 250 de tineri luptători din şase state europene şi-au anunţat prezenţa la competiţia de la Chişinău, relatează Mesager. La festivitatea de inaugurare, antrenorul emerit al Republicii Moldova, Nicolae Oriol, care a pregătit pe parcursul a zeci de ani numeroși premianți și campioni naționali, europeni și mondiali, a fost felicitat de către reprezentanții echipelor participante, dar și de către proaspătul ministru al Tineretului și Sportului, Victor Zubcu.

În calificările Turneului s-au remarcat membrii selecționatei Moldovei, deveniți premianți ai campionatelor continentale printre cadeți și tineret din 2015. Din numărul lor a făcut parte și Nicolae Lesnicov (Cimișlia), care s-a impus în primul meci al categoriei de 60 de kilograme în fața lui Dimitrie Mihniuk din orașul Harkov, Ucraina.

Meciurile finale ale Turneului Internațional „Invită Nicolae Oriol” se vor disputa duminică, 7 februarie, cu începere de la ora 10:00.
Источник – Moldova 1


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑