Meci de zile mari la Chişinău. Moldova va juca deseară cu Rusia în preliminariile Campionatului European



09 октября 2015
foto: gazetabt.ro

Meci de zile mari la Chişinău. Selecţionata de fotbal a Moldovei va întâlni în această seară reprezentativa Rusiei în preliminariile Campionatului European. Partida este aşteptată cu sufletul la gură de către microbişti, iar biletele au fost vândute în doar două zile.

Naţionalele Moldovei şi Rusiei se vor duela în cel de-al treilea meci direct. Cele două reprezentative s-au întâlnit prima dată în 2000, într-un amical la Chişinău, iar atunci oaspeţii s-au impus cu 1 la 0. Anul trecut, la Moscova, Rusia şi Moldova au încheiat la egalitate meciul din preliminariile EURO-2016, scor 1-1.

Înainte de partida din această seară, selecţionerul Moldovei, Ştefan Stoica, se confruntă cu mari probleme de lot. Pe lângă Alexandru Epureanu, Artur Ioniţă şi Alexandru Dedov, care sunt accidentaţi, în meciul cu Rusia nu vor putea juca Alexandru Gaţcan şi Victor Golovatenco, ambii suspendaţi.

Naţionala Rusiei are nevoie doar de victorie în partida cu tricolorii pentru a mai spera la calificarea directă la Europenele din 2016.

Meciul de fotbal dintre Moldova şi Rusia a trezit un interes mare în rândul microbiştilor. Toate biletele pentru partidă au fost vândute în doar două zile. În această săptămână, bişniţarii vindeau bilete în apropierea stadionului Zimbru la prețuri de cel puțin trei ori mai mari decât cele de la case.

În partida cu Moldova, naţionala Rusiei va fi susţinută de peste 500 de suporteri. La meci vor fi prezenţi şi aproximativ 40 de jurnalişti din Federaţia Rusă.

Organizatorii şi forţele de ordine au anunţat că vor lua măsuri sporite de securitate înainte, în timpul şi după încheierea meciului.

Partida dintre Moldova şi Rusia va avea şi un arbitru femeie, o premieră pentru reprezentativă noastră în meciurile oficiale. Chrysoula Kourompylia din Grecia va fi al doilea asistent al centralului Michael Koukoulakis.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑