Gafa din final a lui Chiricheș putea să-i coste scump pe tricolori! Cum a reacționat fundașul



09 октября 2015

 

**VIDEO** Gafa din final a lui Chiricheș putea să-i coste scump pe tricolori! Cum a reacționat fundașul

VIDEO România - Finlanda 1-1. România a scos în prelungiri un egal nesperat cu Finlanda, după ce tricolorii lui Anghel Iordănescu au fost conduși pe Arena Națională.

Golul înscris de Ovidiu Hoban în prelungiri păstrează intacte șansele tricolorilor la calficarea la Euro 2016, însă Finlanda a avut o șansă uriașă să ducă scorul la 2-0 în minutul 86, după o eroare imensă comisă de fostul jucător al Stelei, Vlad Chiricheș.

Chiricheș a ratat intercepția la un balon care a ajuns la Pukki, apoi fostul coleg al lui Ciprian Marica de la Schalke l-a fentat cu mare ușurință pe fundașul nostru, dar Ciprian Tătărușanu și-a salvat echipa, care a ieșit bine în întâmpinare.

Jucătorul lui Napoli are pe conștiință și faza golului Finlandei, când o eroare colectivă a fundașilor centrali a dus la reușita lui Pohjanpalo, din minutul 66.

Huiduit de fanii echipei naționale, Chiricheș a refuzat să discute la final cu jurnaliștii prezenți la Arena Națională. "Vorbiți cu 12", a fost mesajul apărătorului, cu referire la campania "EuSunt12" (al 12-lea jucător al echipei naționale).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑