Naționala României a remizat în meciul cu Finlanda din preliminariile Campionatului European



09 октября 2015
Foto: euro2016franta.ro

Naționala României a obținut doar o remiză în meciul cu Finlanda din preliminariile Campionatului European! Partida de la București s-a încheiat cu scorul de 1-1.

România a dominat de la începutul meciului, însă finlandezii au fost cei care au deschis scorul. În minutul 67, Pohjanpalo a profitat de o gafă a defensivei adverse și a înscris cu un șut de la marginea careului.

După golul încasat fanii naționalei României au cerut demisia antrenorului.

Echipa pregătită de Anghel Iordănescu a reușit să se salveze de la înfrângere rușinoasă în prelungiri. Ovidiu Hoban a marcat golul egalizator cu un șut din trei metri în minutul 91. După acest rezultat, România este pe locul doi, cu 17 puncte, cu unul mai mult decât Ungaria, care a învins Insulele Feroe cu scorul de 2-1.

Pentru a se califica direct la Campionatul European din Franța, România trebuie să obțină duminică un rezultat cel puțin la fel de bun în partida din deplasare cu Insulele Feroe ca și Ungaria în meciul cu Grecia. Într-un alt meci jucat aseară, campioana mondială, Germania a fost învinsă surprinzător de Irlanda cu 1-0.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑