Lovitură pentru atletismul rusesc! DECIZIA luată de Federaţia Internaţională de Atletism



010 июля 2016
Foto: todayonline.com
Lovitură pentru atletismul rusesc! Federaţia Internaţională de Atletism a respins cele 68 de cereri trimise de sportivi ruși în care aceștia solicită permisiunea de a participa la toate competiţiile internaţionale, inclusiv Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Cu o singură excepţie: Daria Klişina va participa la concursul olimpic de sărituri în lungime.
Forul Internaţional de Atletism a motivat în felul următor decizia luată la Viena: "Federaţia Internaţională de Atletism a decis să menţină sancţiunile dictate împotriva Federaţiei Rusești de Atletism.
Suspendarea presupune că sportivii ruşi nu sunt eligibili să participe la competiţiile internaţionale, inclusiv Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, cu excepţia celor care nu au fost depistaţi pozitiv la vreun control anti-doping"
Oficialii ruşi nu sunt de acord cu sancţiunile aplicate şi vor să se adreseze Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.
La sfârşitul lunii iunie, oficialii Federaţiei Internaţionale de Atletism au modificat regulamentul organizaţiei pentru a permite atleţilor ruşi să participe la competiţiile internaţionale ca şi sportivi independenţi.
4 iulie a fost data limită până la care sportivii puteau depune cereri individuale de participare la Olimpiadă, fără, însă, a putea să-şi reprezinte ţara.
Olimpiada de la Rio-de-Janeiro se va desfăşura în perioada 5-21 august.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑