Visul naţionalei de volei a Moldovei: Selecţionata ţării vrea să ajungă la Campionatul European



010 августа 2016
FOTO: sporter.md
Voleibaliştii moldoveni visează să ajungă la Campionatul European! Selecţionata țării noastre va juca în a doua rundă preliminară într-o grupă cu Belgia, Grecia şi Ucraina.
Deşi vor avea adversari de valoare, jucătorii şi antrenorul susţin că sunt capabili să realizeze o performanţă istorică pentru sportul moldovenesc.
Echipa naţională de volei a început pregătirea cu o lună şi jumătate înaintea acestor meciuri importante şi are în lot toate vedetele voleiului moldav, precum Marin Lescov, Pavel Mocanu sau Dumitru Bahov.
"Nu există nimic imposibil. Noi nu avem frică faţă de nimeni, nu suntem afectaţi de probleme psihologice. Am evoluat deja la un nivel destul de bun", a spus selecţionerul naţionalei de volei, Artur Romaşcan.
Lotul se antrenează în prezent la Chişinău, dar are programate în scurt timp două cantonamente: la Izmir, în Turcia, şi la Craiova, în România. Acolo voleibaliştii moldoveni vor disputa câteva partide amicale cu reprezentativele acestor ţări.
Meciurile etapei a doua preliminare a Campionatului European vor avea loc în perioada 16-26 septembrie. Câştigătoarele grupelor vor ajunge direct la turneul final.
Echipele clasate pe locurile doi vor lupta pentru calificarea la Europene în runda a treia a preliminariilor.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑