Steliştii au moral bun înaintea duelului cu Astra: "Nu suntem obosiţi. Mergem să câştigam cele 3 puncte"



011 августа 2015

 

**VIDEO** Steliştii au moral bun înaintea duelului cu Astra:

După eliminarea de la Belgrad din turul III preliminar al UEFA Champions League şi derby-ul cu Dinamo, pentru Steaua urmează duelul cu cealaltă reprezentantă a României în Europa, Astra.

Campioana a disputat 10 meciuri în ultima lună, dar atacantul venit de la Oţelul Galaţi, Alexandru Tudorie, susţine că "roş-albaştrii" nu sunt obosiţi înaintea partidei de la Giurgiu.

"Avem moral bun, chiar dacă venim după acest egal cu Dinamo. Mergem la Giurgiu cu capul sus să câştigăm. Dacă voi juca, ăsta e obiectivul, să înscriu, dar nu contează asta aşa de mult.

Nu cred că e vorba de oboseală. Trebuie să ne concentrăm mai mult, să fim mai atenţi şi să băgăm mingea în poartă. Sper să marcăm noi şi tot noi să luăm cele trei puncte", a declarat atacantul de 19 ani.

Atacanţii lui Mirel Rădoi au marcat un singur gol în primele 5 etape ale acestui sezon şi Gigi Becali i-a criticat pe noii veniţi. Tudorie nu s-a simţit vizat de reacţia patronului.

"Asta a fost. Meciurile acestea nu am înscris. Nu e asta o problemă, poate o vom face meciurile următoare. Nu m-am simţit în vizor, asta a fost declaraţia lui. Nu m-am simţit vinovat.

Tade e colegul meu. Sper să înscrie pe viitor, să nu îl mai critice nimeni. Pentru mine e important să mă antrenez bine când intru, dacă pot sa înscriu, să înscriu, dar cel mai important e să câştige echipa", a adăugat Tudorie.

Astra – Steaua se joacă miercuri, de la ora 21:45, în direct la Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Cuptor Ludmila (facebook, vk, ok-1, ok-2, instagram, linkedin, mirtesen, mail.ru, myspace, twitter, privet.ru, forsquare, mama, gaga, sports, zoominfo, news, nume cuptor ludmila)

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑