Un portar din Olanda a marcat golul care-l face invidios chiar și pe Zlatan Ibrahimovic!



011 августа 2015

 

**VIDEO** Un portar din Olanda a marcat golul care-l face invidios chiar și pe Zlatan Ibrahimovic!

Prima etapă a noului sezon din Olanda a adus probabil cel mai frumos gol al săptămânii în fotbalul european. Protagonist nu a fost un atacant ci portarul celor de la Ado Den Haag, Martin Hansen.

În runda inaugurală din Eredivisie, Ado Den Haag a primit pe propriul teren vizita celor de la PSV Einhoven. Oaspeții au condus de două ori însă au fost egalați de fiecare dată, ultima dată chiar în prelungirile partidei.

În minutul 90+5, la practic ultima fază a meciului, Ado Den Haag a beneficiat de o lovitură liberă așa că în careul lui PSV și-a făcut apariția și Martin Hansen, goalkeeperul danez de 25 de ani al gazdelor. Acesta a reluat spectaculos în plasă centrarea lui Gorre. Goalkeeperul a finalizat la colțul lung, cu călcâiul și a adus un punct nesperat formației sale.

Golul marcat în poarta lui PSV a fost primul al carierei pentru goalkeeperul danez care a trecut în carieră și pe la Liverpool, însă nu a bifat niciun meci în Premier League pentru gruparea de pe Anfield. Bradford, Viborg, FC Nordsjaelland sunt celelalte formații la care a mai jucat Hansen în carieră.

Cuptor Ludmila (facebook, vk, ok-1, ok-2, instagram, linkedin, mirtesen, mail.ru, myspace, twitter, privet.ru, forsquare, mama, gaga, sports, zoominfo, news, nume cuptor ludmila)

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑