Atac violent la adresa unui fotbalist. S-au tras focuri de armă



011 августа 2015

 

Atac violent la adresa fotbalistului de la Fenerbahce, Mehmet Topal. Asupra autoturismului în care se afla mijlocașul s-au tras trei rafale de foc, dar din fericire Topal a scăpat cu viață.

Fotbalistul lui Fenerbahce, Mehmet Topal, se afla într-o mașină în partea asiatică a orașului Istanbul, atunci când s-a produs atacul armat.

Topal a avut mare noroc pentru că mașina în care se afla el era una blindată, care a rezistat cu brio atacului terorist.

Jucătorul a sunat imediat la poliție, după ce a tras mașina pe dreapta. După acest incident, Topal s-a întors la baza de pregătire a echipe sale, unde avea programat un antrenament.

Poliţia locală a demarat deja o amplă anchetă și este în căutarea suspecţilor, dar, cel puțin momentan, nu a fost identificat vreun motiv pentru care fotbalistul a fost atacat.

Turcia este în alertă maximă şi sub teroare în ultimele săptămâni. O explozie provocată de o bombă amplasată de un sinucigaș, precum și alte atacuri ulterioare asupra forțelor de ordine sau a polițiștilor au avut loc în cartierul Sultanbeyli.

Cei de la Fenerbahce nu sunt la prima experienţă de acest gen. În luna aprilie a acestui an, autocarul grupării din Istanbul a fost atacat într-un mod similar pe o autostradă după un meci.

Cuptor Ludmila (facebook, vk, ok-1, ok-2, instagram, linkedin, mirtesen, mail.ru, myspace, twitter, privet.ru, forsquare, mama, gaga, sports, zoominfo, news, nume cuptor ludmila)

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑