Tot mai aproape de prapastie. Echipa lui Ionita, pe ultimul loc in campionatul Italiei - VIDEO



012 февраля 2016

O noua lovitura, care o apropie de prapastie. Echipa lui Artur Ionita, Verona, a pierdut pe terenul gruparii Lazio, scor 2 la 5, si ramane pe ultimul loc in campionat. Mijlocasul moldovean a jucat tot meciul si a scos o lovitura libera din care echipa sa a marcat un gol.

 

Prima repriza a meciului de pe Olimpico a fost una modesta. Abia pe final s-a marcat. Lazio a deschis scorul prin Matri. Dupa iesirea de la cabine, fotbalistii ambelor echipe au facut spectacol. Mauri a inscris pentru 2 la 0, iar apoi Anderson si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor. Verona s-a aruncat in atac si, in cateva minute, moldoveanul Artur Ionita a obtinut pentru echipa sa o lovitura libera. Greco a executat-o formidabil. 

Mai mult, Verona s-a apropiat la un gol de Lazio, dupa ce vedeta Luca Toni a punctat si el. Raspunsul gazdelor a fost unul spectaculos – golul lui Keita. 

Pe final, gazdele au obtinut si un penalty, transformat de Candreva. Lazio a castigat cu 5 la 2 si ocupa pozitia a 7-a in Italia. Verona se afla pe locul 20, ultimul. Echipa lui Artur Ionita este la 9 puncte in spatele pozitiei a 17-a, care o salveaza de retrogradare. Verona mai are de jucat 13 meciuri, in acest sezon. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑