Campionul en-titre la Moto GP, Marc Marquez, a câştigat Marele Premiu al SUA



014 апреля 2014

 

Campionul en-titre din Moto GP, Marc Marquez s-a impus şi în a doua etapă a noului sezon. Spaniolul a câştigat Marele Premiu al SUA, după ce a condus integral cursa. Podiumul de pe circuitul din oraşul texan Austin a fost completat de Dani Pedrosa şi Andrea Dovizioso.

La fel ca şi în prima etapă a campionatului, Marc Marquez a ajuns primul la finiş după ce a pornit din pole-position. Podiumul la Austin a fost completat de un alt spaniol, Dani Pedrosa şi de italianul Andrea Dovizioso.

Cei trei au fost urmaţi la finiş de Stefan Bradl, Bradley Smith şi debutantul sezonului, spaniolul Pol Espargaro. Cursa a fost cu ghinion pentru un alt favorit, Cal Crutchlow, care a abandonat în urma unui accident.

"Sunt foarte fericit după această victorie, pentru că a fost o cursă total diferită. Până acum nu am mai avut ocazia să conduc cursa din primul până la ultimul tur. A fost un pic ciudat, dar şi complicat să rămân concentrat de la start şi până la finiş", a declarat pilotul Marc Marquez.

După acest succes, Marquez s-a distanţat în topul clasamentului general, unde ocupă prima poziţie, cu 50 de puncte. Pe locul doi la general se află Dani Pedrosa, cu 36 de puncte, iar pe locul trei se poziţionează italianul Valentino Rossi, cu 28 de puncte. A treia etapă din Motomondialul de Viteză va avea loc pe 27 aprilie, în Argentina.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑