Rusia, campioană la turneul de calificare la CM. A învins-o cu 6-5 pe Elveția în finala de pe plaja de la Jesolo



014 сентября 2014

 

**VIDEO** Rusia, campioană la turneul de calificare la CM. A învins-o cu 6-5 pe Elveția în finala de pe plaja de la Jesolo

Dubla campioană mondială la fotbal pe plajă, Rusia, s-a impus și în finala turneului preliminar de la Jesolo, scor 6-5 în fața Elveției.

Deja calificați la turneul de vara viitoare din Portugalia, în urma victoriei cu Italia (VIDEO și DETALII AICI), rușii au încheiat prima repriză a finalei cu Elveția cu un avantaj de două goluri. Krutikov și portarul Chuzkov au înscris pentru campioana mondială. Makarov și Peremitin au mărit la patru goluri avantajul Rusiei în a doua repriză.

Elvețienii au redus din diferență prin căpitanul Moritz Jaggy, însă Makarov a refăcut o diferență de 4 goluri la finalul reprizei secunde. Elveția a început excelent a treia parte, cu goluri semnate de Borer, Moritz Jaggy și Stankovic. Rușii au răspuns prin golul lui Shihin din lovitura liberă.

Stankovic a marcat din nou pe final de meci pentru Elveția, însă Rusia a rezistat forcingului de final și s-a impus cu 6-5.

Acum două zile, rușii au învins și România, scor 5-2 în al treilea meci din cea de-a doua fază a grupelor (VIDEO și DETALII AICI).

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport


Sursa foto: beachsoccer.com

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑