Greșeală mare a lui Marquez! A căzut și a încheiat pe locul 15 în San Marino



015 сентября 2014

 

**VIDEO** Greșeală mare a lui Marquez! A căzut și a încheiat pe locul 15 în San Marino

Campionul mondial și liderul la zi din MotoGP, Marc Marquez, a avut parte de cea mai slabă clasare din acest sezon în Marele Premiu al statului San Marino, câștigat duminică de Valentino Rossi (VIDEO și DETALII AICI).

Spaniolul în vârstă de 21 de ani, care a câștigat 11 dintre cele 12 precedente curse ale sezonului (10 dintre ele la rând), a terminat abia pe locul al 15-lea, după ce a căzut în al 10-lea tur, în urma unei erori.

Marquez luase startul de pe locul al patrulea pe grilă și apucase să urce până pe poziția secundă, însă a culcat motocicleta în virajul Rio. A reușit să urce din nou pe motor și l-a repornit cu greu, ajutat de comisarii de cursă, însă nu a putut recupera timpul pierdut și a încheiat cursa de pe circuitul de la Misano pe locul al 15-lea.

Marele Premiu al statului San Marino a fost câștigat de Valentino Rossi (Yamaha), urmat de Jorge Lorenzo (Yamaha) și Dani Pedrosa (Honda).

În urmă cu o săptămână, Marquez a testat prototipul motocicletei Honda pentru sezonul 2015, dar a hotărât, alături de staff-ul constructorului japonez, să o păstreze pentru stagiunea viitoare (DETALII AICI).

289 de puncte are liderul Marc Marquez după 13 etape scurse din actualul sezon al Campionatului Mondial de Motociclism Viteză, clasa MotoGP. Are un avans de 74 de puncte în fața colegului său de la Repsol Honda, Dani Pedrosa, care este al doilea clasat. Podiumul este completat de câștigătorul de duminică, Valentino Rossi (214 puncte).

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Sursa foto: motogp.com

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑