Spectacol total în Liga Campionilor! Real Madrid, la un pas de o de înfrângere ruşinoasă



015 сентября 2016
Foto: independent.co.uk
Spectacol total în Liga Campionilor! Deținătoarea trofeului, Real Madrid a obținut o victorie dramatică în partida de pe teren propriu cu Sporting Lisabona. Cu un joc bine articulat oaspeții au demonstrat că nu degeaba au avut 5 jucători în formația proaspăt campioană continentală la EURO-2016.
Realul s-a văzut condus din minutul 48 după golul marcat de Bruno Cesar. Sporting n-a facut pasul inapoi nici după ce a rămas fără antrenor pe bancă, acesta fiind eliminat pentru proteste.
Totuși, super-starul lui Real, format chiar la Sporting, Cristiano Ronaldo, și-a salvat echipa de la o înfrângere rușinoasă. El a egalat în minutul 89 după o execuție de zile mari dintr-o lovitură liberă .
Cum fotbalul este, uneori nedrept, Real a obținut în extremis victoria. Alvaro Morata a înscris golul decisiv în minutul cinci al prelungirilor, la ultima fază a meciului.
În celălalt meci al grupei F, Legia Varșovia a fost învinsă fără drept de apel de Borussia Dortmund. Gazdele au pierdut cu un neverosimil 0-6.
Spectacol și grupa în E. Bayer Leverkusen a condus cu 2-0 pe ȚSKA Moscova după un sfert de oră, însă gruparea rusă a reușit să egaleze până la pauză și a păstrat remiza până la final. În aceeași grupă, Tottenham a pierdut în fața propriilor suporteri confruntarea cu AS Monaco, scor 1-2.
Leicester City a debutat perfect în Liga Campionilor. "Vulpile" s-au impus pe terenul lui Club Brugge cu 3-0. Marc Albrighton a dechis scorul în minutul 5, iar Ryad Mahrez a dublat avantajul oaspeților printr-un gol de poveste.
Același Mahrez a stabilit rezultatul final în repriza secundă, înscriind din penalty.
Tot în grupa G, FC Porto a remizat acasă cu FC Copenhaga, scor 1-1. Juventus și Sevilla au încheiat cu un scor alb, 0-0, partida de la Torino. În celălalt meci al grupei H, Lyon a învins categoric pe Dinamo Zagreb cu 3-0.
Tot aseară s-a jucat și meciul Manchester City - Borussia Monchengladbach, amânat marți din cauza ploii.
"Citadinii" s-a impus clar cu scorul de 4-0. Pentru gazde au marcat Sergio Aguero, care a reușit un hat-trick și tânărul Kelechi Iheanacho.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑