Surpriză în sferturile Ligii Campionilor. Barcelona, eliminată de Atletico



016 апреля 2014

 

10.04.2014 19:28

Barcelona a fost eliminată aseară de Atletico, după ce a pierdut cu 0 la 1 returul de la Madrid. Tragerea la sorţi a semifinalelor va avea loc mâine. Toate meciurile din această fază a competitiei vor fi transmise pe PRIME.

Meciul tur s-a incheiat la egalitate scor 1 la 1, iar aseara Atletico a învins acasa cu 1 la 0 echipa Barcelona în manşa secundă. Koke a dat startul fiestei, când a marcat singurul gol al partidei în minutul 5.

Vedeta catalanilor, Lionel Messi a avut o evoluţie slabă în meciul de aseară. Argentinianul a alergat cu doar un kilometru si jumătate mai mult decât portarul Barcelonei, Jose Pinto. Atletico s-a calificat în semifinalele celei mai puternice competitii între cluburi din lume după o pauză de 40 de ani. De partea cealaltă, Barcelona nu a reuşit să ajungă în penultimul act al turneului pentru prima dată in ultimii 7 ani. Tragerea la sorţi va avea loc mâine la Nyon. În semifinale au acces Real Madrid, Chelsea Londra, Bayern Munchen şi Atletico Madrid. Toate meciurile din această fază a competitiei vor avea loc la sfarsitul lunii curente şi vor fi transmise pe PRIME.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑