Sindicatul Jucătorilor Profesionişti din Italia a ales cel mai bun jucător din Serie A



016 декабря 2014
Foto: goal.com

Andrea Pirlo a fost ales din nou cel mai bun jucător din Serie A! Sindicatul Jucătorilor Profesionişti din Italia i-a oferit această distincţie fotbalistului lui Juventus într-o gală care a avut la Roma.

Andrea Pirlo a fost numit cel mai bun jucător din Serie A pentru al treilea an consecutiv. Fotbalistul echipei Juventus şi-a primit trofeul la gala organizată de Asociaţia Fotbaliştilor Italieni.

În acest sezon, Pirlo a luat titlul cu Juventus şi a jucat al 100-lea său meci în Liga Campionilor, marcând chiar un gol în partida cu Olympiakos din faza grupelor.

Antonio Conte a primit, la rândul său, titlul pentru cel mai bun antrenor după ce a câştigat cu Juventus al treilea titlu consecutiv în sezonul trecut, înainte de a prelua naţionala Italiei.

Sindicatul Jucătorilor Profesionişti din Italia a desemnat şi cea mai bună echipă a sezonului trecut. Din această echipă fac parte şapte jucători de la Juventus. Aceştia sunt Gianluigi Buffon, Andrea Barzagli, Kwadwo Asamoah, Andrea Pirlo, Paul Pogba, Carlos Tevez şi Arturo Vidal.

Ceilalţi patru fotbalişti din echipa anului sunt Matteo Darmian, Mehdi Benatia, Ciro Immobile şi Gonzalo Higuain.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑