"Fulger" Chișinău a câştigat pentru al doilea an consecutiv Cupa Moldovei la fotbal pe plajă



017 июля 2016
Foto simbol: moldovasport
Formaţia "Fulger" Chișinău a câştigat pentru al doilea an consecutiv Cupa Moldovei la fotbal pe plajă. Echipa din Capitală a învins în finală şi de această dată campioana în exerciţiu Djoker Chişinău.
După ce a fost condusă cu 2-1, Fulger a reuşit să întoarcă rezultatul şi să se impună cu 3-2. Golul decisiv a fost marcat de Dumitru Ciubotaru.
"În Cupă parcă avem noroc în meciurile cu Djoker. În campionat e mult mai greu, acolo ei sunt mereu peste noi. În Cupa Moldovei, probabil, suntem mai motivaţi", a spus Dumitru Ciubotaru. 
"În fotbalul pe plajă timp de un minut se poate întâmpla orice, iar scorul poate să se schimbe mult. Aici nisipul face minuni, iar pentru portar este cel mai dificil", a spus portarul Fulger, Oleg Chitoroagă. 
"În campionat mergem foarte bine şi vom fi campioni. Dar eu aveam nevoie astăzi să câştigăm Cupa. Am avut sau nu noroc? Nu trebuie de plâns că nu am fi avut noroc. Nu ştiu ce s-a întâmplat", a spus antrenorul Djoker, Ruslan Barburoş.
Avântul Nimoreni s-a clasat pe locul trei la ediţia din acest a Cupei Moldovei. În finala mică, echipa antrenată de Vasile Arlet a învins formaţia CS Grătieşti cu scorul de 5-2.
În Campionatul Moldovei, Djoker este lider incontestabil, având nouă victorii din tot atâtea posibile.
Etapa a zecea din campionat va avea loc pe 23 iulie. Atunci va avea loc reeditarea finalei Cupei Moldovei, pentru că Fulgerul va întâlni din nou pe Djoker.
 
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑