Roeselare – Tomis Constanța 2-3! Pas uriaș spre calificarea în play-off-ul Champions League



017 декабря 2014

 

**Roeselare – Tomis Constanța 2-3!** Pas uriaș spre calificarea în play-off-ul Champions League

Tomis Constanţa scrie o pagină de istorie în voleiul masculin românesc. Campioana României este extrem de aproape de calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a învins-o în deplasare pe campioana Belgiei, Knack Roeselare, scor 3-2.

Campioana României s-a impus în set decisiv pe terenul campioanei Belgiei, Knack Roeselare. Românii au avut un meci greu. Și-au adjudecat primul set, dar s-au văzut conduşi cu 2-1, după actul al treilea.

Tomis a egalat după setul al patrulea şi s-a impus în decisiv, 15-10. Astfel, elevii antrenaţi de Martin Stoev sunt extreme de aproape să ajungă printre primele 12 cele mai bune echipe din Europa, o performanţă unică în istoria voleiului masculin românesc.

Constănţenii au patru victorii din tot atâtea dispute și 10 puncte, cu patru mai mult decât a doua clasată, învinsa lor de marți. Urmează meciurile cu Dragons Lugano, în deplasare, și cu Copra Volley Piacenza, acasă. Tomis poate pierde ambele jocuri cu 2-3 pentru a rămâne pe locul întâi, o victorie, indiferent de scorul la seturi, asigurându-i calificarea.

Câștigătoarele celor șapte grupe și cele mai bune cinci formații de pe locul doi merg mai departe în play-off.

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑