Foștii și actualii rapidiști i-au adus un ultim omagiu lui Nicolae Manea



017 декабря 2014

 

**VIDEO** Foștii și actualii rapidiști i-au adus un ultim omagiu lui Nicolae Manea

Şi astăzi, foştii şi actualii rapidişti au venit să îi aducă un ultim omagiu lui Nicolae Manea. Fosta glorie a Giuleştiului va fi înmormântată joi, la cimitirul Străuleşti 2.

Rapidiştii şi-au luat rămas bun de la Nicolae Manea. Decedat la 60 de ani, cel care a fost jucător, antrenor şi oficial al giuleştenilor a fost comemorat de foşti mari fotbalişti din Grant.

„Cum a fost ultima dată când l-am văzut? Cum a fost dintotdeauna, un om vesel, glumeț, nici nu îți dădeai seama că poate să sufere de așa o boală. Și să îl pierdem într-un timp așa de scurt... Deci ceva incredibil ce s-a întâmplat cu dumnealui, ce să zic? Îl regretăm cu toții, cred că toată suflarea rapidistă regretă că am pierdut un așa om de caracter”, a declarat Dănuț Perjă, team managerul Rapidului.

Fost campion cu Rapid în 1967, Nicolae Lupescu nu şi-a putut ascunde supărarea pe actualul finanţator al clubului, Valerii Moraru, care l-a demis pe Manea în urmă cu două luni.

„A fost un jucător extraordinar pentru Rapid, a avut oferte să plece la Dinamo, Steaua, afară... El era cu Rapidul. A fost rapidist de mic, de mic copil”, își amintește și Culae Lupescu.

„Ar merita să se numească două peluze după numele lui, nu una. Să i se puie Nae Manea numele”, a mai spus Lupescu senior.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑