Ganea, despre Dinamo: "Au stabilitate mai mare decât Rapid, dar nu va fi uşor pentru Teja"



017 декабря 2014

 

**VIDEO** Ganea, despre Dinamo:

Ionel Ganea consideră că Dinamo se află într-o situaţie mult mai bună decât Rapid, dar, cu toate acetea, Mihai Teja nu va avea o misiune uşoară în Şetfan cel Mare.

"Situaţia de la Dinamo este mult mai bună decât la Rapid, ei au o stabilitate mai mare. Domnul Negoiţă vrea să scoată clubul din insolvenţă, un lucru foarte bun", a spus fostul atacant al alb-roşilor.

După despărţirea de Flavius Stoican, echipa din Ştefan cel Mare a fost pregătită de Ionel Dănciulescu, al cărui interimat s-a încheiat la finalul turului din Liga I.

Digi Sport a anunţat ÎN EXCLUSIVITATE că noul tehnician al "câinilor" va fi Mihai Teja, care a reuşit să-i convingă pe şefii Federaţiei să accepte rezilierea contractului pe care îl avea ca antrenor al naţionalei de tineret.

Chiar dacă a avut rezultate bune la prima experienţă ca principal în prima ligă, la U Cluj, şi cunoaşte bine atmosfera de la Dinamo, unde a lucrat ca secund al lui Mircea Rednic, Teja va avea o misiune grea în "Groapă", este de părere Ionel Ganea.

"Nu va fi uşor pentru Mihai Teja. Deocamdată, rămâne să vedem dacă el va veni. Mihai are un contract cu federaţia şi probabil trebuie să renunţe la contractul acela ca să vină la Dinamo", a precizat Ganea.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑