EXCLUSIV Oficialii lui Ludogorets se tem, înainte de play-off: "Cu siguranţă, Steaua e favorită"



018 августа 2014

 

**VIDEO EXCLUSIV** Oficialii lui Ludogorets se tem, înainte de play-off:

"Steaua este favorită", recunoaşte directorul general al bulgarilor de la Ludogorets, înainte de meciul tur al play-off-ului UEFA Champions League, care va fi în direct la Digi Sport 1, marţi de la ora 21:45.

Steaua a impresionat datorită evoluţiilor din ultimii ani în cupele europene. Din sezonul 2004-2005, roş-albaştrii au evoluat an de an în grupele UEFA Champions League sau ale Europa League. Adversarii steliştilor din play-off-ul UEFA Champions League sunt conştienţi de forţa echipei lui Costel Gâlcă.

"Cu siguranţă, Steaua este favorită, pentru că ştim tradiţia pe care o are în ultimii ani în Europa. Dar, aşa cum ştiţi, meciul începe de la 0-0 şi nimeni nu poate şti cum se va termina. Cu siguranţă, însă, Steaua este favorită în acest meci. Am încredere în jucători şi în echipă. Sunt sigur că va fi o luptă de mare încrâncenare între cele două echipe", a declarat Angel Petricev, director general la Ludogorets, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Conducătorul lui Ludogorets neagă faptul că transferul lui Hamza ar fi fost o mutare de intimidare înaintea meciului direct. Fostul jucător al Petrolului a fost dorit în Ghencea, dar a ales să meargă la bulgari.

"Echipa noastră nu vorbeşte despre transferuri înainte de a le face, acesta este motivul pentru care nimeni nu ştie ce planuri avem. Sunt doar speculaţii, am vrut să îl luăm pe Hamza înainte de a şti că vom juca împotriva Stelei", a mai afirmat Petricev.

Steaua - Ludogorets se va juca marţi, pe Arena Naţională, de la 21;45, şi va fi transmis în direct pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro, dar şi pe mobil, pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑