Francezii sunt precauţi înaintea meciului cu Astra: "Fatai e periculos, trebuie să fim atenţi"



018 августа 2014

 

**VIDEO** Francezii sunt precauţi înaintea meciului cu Astra:

Cu patru victiorii în cinci meciuri jucate în deplasare în Europa, Astra îşi face curaj înaintea duelului cu Lyon. Turul play-off-ului din Europa League e în direct la Digi Sport 1, joi, de la 21:30.

Astra are parte de o misiune imposibilă pe terenul lui Lyon - în ultimii doi ani, Sparta Praga, Athletic Bilbao şi Betis au părăsit Stade de Gerland înfrânte. Juventus e singura care a reuşit s-o învingă pe Olympique acasă. Astra, însă, îşi pune speranţele în cel mai în formă atacant din lot, care i-a pus în gardă şi pe francezi.

"Fatai este interesant, a fost decisiv pentru calificarea din turul precedent. Este un jucător periculos, la care trebuie să fim atenţi", a declarat Hubert Fournier, antrenorul lui Olympique Lyon

Învinsă în ultimul meci de campionat, Lyon e gata să-şi ia revanşa în faţa fanilor contra Astrei. Turul din play-off-ul Europa League e în direct la Digi Sport 1, joi, de la 21:30.

"Sunt două meciuri total diferite, acesta a fost un meci de campionat, acum ne gândim la meciul de Europa League şi la Astra, suntem motivaţi", a afirmat Lindsay Rose.

"Astra nu este o echipă de neglijat, trebuie să fim conectaţi 100%. Este un meci de Europa League şi trebuie să fim concentraţi 100%", a spus şi Fares Bahlouli.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑