Roger Federer este pregătit pentru ultimul turneu de Mare Şlem al anului, US Open



018 августа 2014

 

Roger Federer este pregătit pentru ultimul turneu de Mare Şlem al anului, US Open. Cu o săptămână înainte de startul acestuia, elveţianul şi-a adjudecat cel de-al şaselea titlu la Cincinnati. Federer l-a învins în finală pe David Ferrer în trei seturi.

La feminin competiţia a fost câştigată de Serena Williams.

Roger Federer a câştigat finala turneului din Ohio în faţa celui de-al şaselea favorit, David Ferrer. Elveţianul, care acum deţine recordul de 6 titluri câştigate la Cincinnati, s-a impus în trei seturi, scor 6-3, 1-6, 6-2 şi rămâne astfel neînvins în seria meciurilor directe jucate împotriva lui Ferrer.

"A fost o săptămână foarte reuşită pentru mine, de fapt, un an reuşit, nu ar fi putut fi mai frumos ca atât. Îmi place acest turneu, de fiecare dată joc bine aici. Acum am nevoie de puţină odihnă şi voi fi pregătit pentru New York", a declarat Federer.

La rândul său, Williams a trecut de Ana Ivanovic, în minim de seturi scor 6-4, 6-1, adjudecându-şi doar primul titlu la Cincinnati. "Nu a fost o săptămână uşoară, am jucat împotriva foştilor lideri mondiali şi a campionilor la turneele de Mare Şlem. Aşadar, mă bucur că am trecut cu succes de această săptămână", a afirmat Williams.

Cincinnati este ultima competiţie majoră înainte de startul celui de-al patrulea turneu de Mare Şlem al anului, US Open. Acesta este programat în perioada 25 august - 8 septembrie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑