Valencia - AC Milan 2-1. La debut, Diego Lopez a luat gol de la 50 de metri 



019 августа 2014

 

**VIDEO** Valencia - AC Milan 2-1. La debut, Diego Lopez a luat gol de la 50 de metri 

AC Milan continuă seria rezultatelor slabe în meciurile de pregătire. Chiar dacă i-a transferat pe Diego Lopez și pe Armero, formația lui Inzaghi a pierdut în fața Valenciei.

Fostul portar al Realului a primit un gol de poveste la debutul pentru formația rossoneră. În minutul 17, Paco Alcacer a profitat de pasa greșită a lui Zapata și a înscris printr-un lob de la peste 50 de metri. Goalkeeper-ul spaniol se afla pe linia de 16 metri și nu s-a mai putut replia la timp.

Keisuke Honda a egalat în minutul 27, printr-o nouă reușită foarte frumoasă: a tras cu stângul, din lovitură liberă, de la peste 25 de metri, la colțul scurt, iar intervenția lui Diego Alves a fost inutilă.

Scorul final a fost stabilit încă din finalul primei reprize: în minutul 38, Albertazzi a eșuat în încercarea de a respinge o minge, iar Rodrigo a fost pe fază și a penalizat imediat.

Fotbalistul transferat de la Benfica a marcat la colțul scurt, printr-un șut frumos de la 12 metri, după ce s-a distrat cu apărarea Milanului.

Echipele de start:

Valencia: Diego Alves - Barragan, Ruben Vezo, Otamendi, Gaya - Javi Fuego - Rodrigo, Andre Gomes, Parejo, Piatti - Paco Alcacer. Au mai jucat: De Paul, Feghouli, Orban, Mustafi, Yoel, Carles Gil, Ibanez, Guardado

AC Milan: Diego Lopez - Abate, Bonera, Zapata, Albertazzi - Muntari, Cristante, Poli - Honda, Pazzini, El Shaarawy. Au mai jucat: Alex, Menez, Essien, Armero, Mastalli, Mexes.

VEZI MAI JOS CELE TREI GOLURI DIN MECIUL VALENCIA - AC MILAN 2-1

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑