Nielsen: ”Am primit prea multe goluri față de cum s-a jucat. Steaua și Dinamo Kiev sunt favorite la calificare”



019 сентября 2014

**Nielsen:** ”Am primit prea multe goluri față de cum s-a jucat. Steaua și Dinamo Kiev sunt favorite la calificare”

Kent Nielsen, antrenorul lui Aalborg, a recunoscut valoarea și superioritatea Stelei, după înfrângerea categorică suferită pe Arena Națională, cu 0-6 (DETALII&VIDEO), dar spune că scorul nu reflectă realitatea din teren.

”Sunt dezamăgit după ultimele minute ale jocului, am primit atât de multe goluri... Suntem puțin frustrați, pentru că am avut și noi o mulțime de șanse, la rândul nostru, în prima parte a meciului. Am avut însă un adversar foarte bun, ca Steaua, care nu ne-a iertat atunci când a avut ocazia”, a declarat Nielsen, în direct, la microfonul Digi Sport, la finalul partidei.

Antrenorul de 52 de ani al danezilor spune că Steaua și Dinamo Kiev (care a câștigat cu 3-0 în deplasare, la Rio Ave) sunt favoritele grupei J, dar susține că se mai pot întâmpla multe până la finalul fazei grupelor.

„Am primit șase goluri, ne înclinăm în fața adversarului, dar nu cred că scorul reflectă realitatea din teren. Dar, până la urmă, ăsta e fotbalul. Știam de jucătorii Stelei, de Chipciu, de Sânmărtean, Steaua are foarte mulți jucători ofensivi puternici, iar dacă le dai spații, știu ce să facă cu mingea. Steaua și Dinamo Kiev sunt favoritele grupei, dar mai sunt multe meciuri de jucat.

Au fost prea multe goluri în acest meci, din păcate, toate în poarta noastră”, a mai spus Kent Nielsen.

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑