Dnepr - Inter 0-1. D'Ambrosio a adus victoria italienilor



019 сентября 2014

 

**Dnepr - Inter 0-1.** D'Ambrosio a adus victoria italienilor

ÎN DIRECT la Digi Sport 2, Inter a început cu o victorie grupa F din Europa League. La Kiev, echipa lui Mazzarri a trecut de Dnepr, scor 1-0, într-un meci în care Alexandru Vlad nu a fost convocat.

Ucrainenii au avut prima ocazie după doar 18 secunde, însă Handanovic a respins șutul lui Konoplyanka. Italienii au avut șansa de a deschide scorul abia în minutul 50, când lovitura de cap a lui Guarin a trecut puțin peste poarta lui Boyko.

Portarul gazdelor și-a mai salvat o dată echipa la o fază în care a respins miraculos atât în fața lui D'Ambrosio, dar și la șutul lui Icardi. La cealaltă poartă, Konoplyanka a fost din nou periculos, dar nu a reușit să nimerească ținta.

Dnepr a rămas apoi în 10 oameni, după ce Rotan a văzut cel de-al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. În superioritate numerică, Inter a marcat prin D'Ambrosio, care s-a descurcat excelent în careul gazdelor și a stabilit scorul final, 1-0 pentru italieni, în minutul 71.

Dnepr: Boyko - Fedetskiy, Mazuch, Douglas, Strinic - Kankava, Rotan - Gama, Kravchenko ('67 Shakhov '74 Luchkevych), Konoplyanka - Zozulya ('79 Kalinic)

Antrenor: Myron Markevych

Inter: Handanovic - Campagnaro, Vidic, Juan - D'Ambrosio, Kuzmanovic ('62 Osvaldo), M'Vila, Hernanes ('76 Jonathan), Dodo - Icardi, Guarin

Antrenor: Walter Mazzarri

În celălalt meci al grupei, St. Etienne a remizat, 0-0, în Azerbaidjan, cu Qarabag.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑