Keșeru: "Gâlcă ne-a motivat foarte bine la pauză și ne-am ridicat nivelul"



019 сентября 2014

 

**VIDEO** Keșeru:

Autor a trei goluri în victoria cu Aalborg, Claudiu Keșeru a ajuns deja la 14 reușite în noul an competițional (DETALII ȘI VIDEO AICI). Atancantul consideră că Steaua a avut noroc pentru că nu a primit goluri în prima repriză.

Danezii au avut o sumedenie de ocazii la poarta lui Arlauskis, însă portarul lituanian a avut mereu cele mai inspirate intervenții:

"Scorul final este nemeritat ținând cont de derularea evenimentelor. Ei au avut câteva ocazii clare în prima repriză. 0-0 a fost un rezultat bun la pauză pentru noi.

În repriza a doua am avut realizări mult mai multe. Ei probabil au căzut fizic, și apoi psihic după primirea primului gol, iar noi am început să ne punem jocul în aplicare.", a declarat Claudiu Keșeru, la "Euro Fotbal". 

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI STEAUA - AALBORG 6-0

Golgheterul din Ghencea a dezvăluit și discuțiile purtate în vestiar la pauza meciului cu Aalborg: "Ne-a motivat foarte bine, au fost câteva cuvinte dure, deoarece nu ne-a ieșit jocul. Am ridicat și noi nivelul agresivității și automat s-a făcut diferența.", a spus Keșeru.

Atacantul orădean este fericit pentru eficiența sa pe teren și știe care este motivul ploii de goluri din ultima vreme: "Mă flatează aceste cifre. Am o liniște psihică, un anturaj foarte bun, am o liniște în viață, am găsit o stare care îmi permite să mă exprim în teren."

Victoria din prima etapă a grupelor UEL a reprezentat pentru steliști o ocazie de a da uitării episodul de coșmar din barajul UCL, cu Ludogorets:

"Încă de la începutul acestei competiții ne-am concentrat pentru calificarea în primăvara europeană deoarece aveam câte ceva de demonstrat ceva după înfrângerea de la Sofia.", a încheiat Keșeru.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑