Sevilla-Feyenoord 2-0. Deținătoarea trofeului a început cu dreptul noul sezon



019 сентября 2014

 

**VIDEO** Sevilla-Feyenoord 2-0. Deținătoarea trofeului a început cu dreptul noul sezon

Triplă câștigătoare a trofeului, Sevilla a început în stil de campioană grupele Europa League. Andaluzii au trecut cu 2-0 de Feyenoord și au ajuns la 50 de victorii în competiție.

Deținătoarea trofeului în Europa League, FC Sevilla a debutat perfect și în ediția din acest an. Spaniolii au marcat primul gol în partida cu Feyennord încă din minutul 8. Krychowiak a trimis mingea în plasă, după assist-ul lui Deulofeu. Puștiul împrumutat de la FC Barcelona a oferit o nouă pasă decisivă în minutul 31, când a venit rândul lui Mbia să marcheze.

Olandezii și-au creat imediat o șansă de gol, însă Toomstra a avut ghinion (34). Spre finalul primei părți, Deulofeu a încercat să înscrie la rândul său, dar portarul oaspeților s-a opus golului și la vestiare s-a intrat cu avantaj de două goluri pentru andaluzi (41).

Reyes a fost de două ori aproape de gol în partea secundă (54, 86), însă nu a mai reușit să schimbe tabela. Feyenoord a ajuns astfel la 9 meciuri consecutive fără victorie în cupele europene, în timp ce Sevilla a bifat succesul cu numărul 50 în Cupa UEFA și Europa League.

În celălalt meci al grupei, Standard Liege a trecut cu 2-0 de croații de la Rijeka.

ECHIPELE

Sevilla: Sergio Rico - Diogo Figueiras, Daniel Carrico, Kolodziejczak, Fernando Navarro - Mbia, Krychowiak (Denis Suarez, 60) - Reyes, Banega, Deulofeu - Bacca (Iago Aspas, 60)
Antrenor: Unai Emery

Feyenoord: Vermeer - Wilkshire, Van Beek, Mathijsen, Nelom - El Ahmadi, Clasie (Te Vrede, 73), Toomstra - Schaken (Basacikoglu, 64), Manu (Boetius, 82), Vilhena
Antrenor: Fred Rutten

Vezi mai jos rezumatelor meciurilor din grupa G:

Clasamentul grupei G după prima rundă:

></strong></span></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑