Rio Ave - Dinamo Kiev 0-3. Adversara Stelei a rezolvat meciul după 25 de minute



019 сентября 2014

 

**Rio Ave - Dinamo Kiev 0-3.** Adversara Stelei a rezolvat meciul după 25 de minute

Lider în campionatul Portugaliei, Rio Ave a fost depășită clar de Dinamo Kiev, în primul meci din grupele UEFA Europa League.

Fără experiență pe plan european, echipa lui Pedro Martins a deschis scorul în minutul 20, prin Yarmolenko, cu un șut la colțul lung din afara careului. Rio Ave nu a avut puterea să reacționeze și a primit imediat al doilea gol.

În minutul 25, Belhanda a marcat cu o execuție plasată de la 18 metri, iar în repriza secundă Kravets a lămurit definitiv lucrurile. Atacantul lui Dinamo a profitat de respingerea greșită a portarului Cassio și a punctat apoi dintr-un unghi dificil, în minutul 70.

Rio Ave: Cassio - Lionn, Marcelo, Gouano, Pinto - Moreira, Tarantini - Ukra ('81 Goncalves), Renan ('64 Jebor), Lopes ('77 Wakaso) - Boateng

Antrenor: Pedro Martins

Dinamo Kiev: Shovkovsky - Vida, Dragovic, Burda ('86 Selin), Makarenko - Rybalka, Sydorchuk ('67 Veloso) - Yarmolenko, Belhanda, Lens ('79 Kalitvintsev) - Kravets

Antrenor: Sergiy Rebrov

Pe 2 octombrie, Dinamo Kiev va juca pe teren propriu împotriva Stelei, care va merge însă în Ucraina cu moralul excelent, după victoria categorică obținută împotriva danezilor de Aalborg, scor 6-0 (VIDEO AICI).

Meciul se va juca de la ora 20:00 și va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, cu faze video ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑