Rusescu, din nou decisiv! Atacantul a marcat și la ultima victorie a Stelei în Europa League



019 сентября 2014

 

**VIDEO** Rusescu, din nou decisiv! Atacantul a marcat și la ultima victorie a Stelei în Europa League

Raul Rusescu a revenit la Steaua și trece printr-o perioadă foarte bună în tricoul roș-albaștrilor. Cu Aalborg (VIDEO AICI), fostul jucător al Sevillei a fost doar rezervă, însă Costel Gâlcă a mizat pe el imediat după pauză.

Mutarea antrenorului s-a dovedit extrem de inspirată. La zece minute după ce a intrat pe teren, Rusescu a înscris din penalty un gol extrem de important. Steaua s-a desprins la 2-0, iar finalul a fost unul excelent pentru gazde. Rusescu a stabilit apoi și scorul final, 6-0, dintr-un assist oferit de Keșeru.

Atacantul a fost decisiv și în ultima victorie a Stelei în UEFA Europa League. În luna martie a anului trecut, echipa din Ghencea a trecut de Chelsea cu scorul de 1-0, în optimile competiției, tot pe Arena Națională (VIDEO AICI).

Rusescu a adus atunci o victorie nesperată a roș-albaștrilor. La fel ca în duelul cu Aalborg, internaționalul român a marcat dintr-o lovitură de pedeapsă, în minutul 33, după ce tot el fusese faultat în careu.

În cele din urmă, Steaua a pierdut însă calificarea în sferturile Europa League. În returul din Anglia, Chelsea s-a impus cu 3-1 și s-a calificat mai departe (VIDEO AICI).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑