Galatasaray - Olympiacos 79-74. Turcii merg mai departe în Euroligă!



019 декабря 2014

 

**VIDEO** Galatasaray - Olympiacos 79-74. Turcii merg mai departe în Euroligă!

Galatasaray a jucat cu tribunele goale ultima etapă din Euroliga masculină de baschet, după incidentele din runda trecută, care au dus la decesul unui fan sârb de la Steaua Roşie Belgrad.

Chiar și fără suportul fanilor, turcii au reuşit să se califice în TOP 16 după succesul cu liderul grupei şi campioana de acum două Sezoane, Olympiacos.

Rivala din Grecia a încheiat cu un avans de două puncte prima jumătate a meciului de la Istanbul. În sfertul secund, partida a fost întreruptă minute bune pentru o accidentare mai puțin obișnuită. La un atac al Galatei, un jucător a rupt plasa şi s-a tăiat la mână.

VIDEO CU ACCIDENTAREA NEOBIȘNUITĂ 

Galata a preluat iniţiativa în partea secundă, s-a impus la cinci puncte diferenţă şi merge mai departe în Euroligă. Rezultatul o trimite pe Valencia în grupa lui CSU Ploieşti din EuroCup. Spaniolii sunt deţinătorii trofeului pe care l-au câştigat de trei ori. Nancy şi ruşii de la Lokomotiv Kuban sunt ceilalţi adversari ai campioanei României.

Jucătorii campioanei României așteaptă cu nerăbdare duelurile cu formațiile cu nume din Europa. "Iubesc fanii pe care îi avem. Sunt lângă noi mereu, indiferent dacă jucăm bine sau rău. Sunt sigur că atunci când marile echipe vor veni aici, suporterii vor fi gălăgioși și vor crea o atmosferă frumoasă", a declarat Dee Brown.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑