Oxana Bunici, desemnata pentru a sasea oara cea mai buna rugbista a anului. Ce talente ascunse are sportiva



019 декабря 2014

Oxana Bunici a aratat ca in afara de rugby, poate si sa cante. Sportiva a cantat astazi live la Gala Premiilor Rugby-ului moldovenesc, unde a fost desemnata pentru a sasea oara cea mai buna rugbista a anului. Jucatorul nationalei Vadim Cobalas a fost ales pentru a patra oara cel mai bun rugbyst al anului, insa a lipsit de la gala, pentru ca are meci in campionatul Angliei.

 

Cu cel de-al saselea premiu consecutiv, de cea mai buna rugbista a anului, Oxana Bunici a reusit o performanta unica in Moldova. In 2014, ea a evoluat pentru echipa din Romania, Gold Rosia Montana. Totodata ea a fost recent convocata la nationala Europei pentru care a jucat la turneul international din Dubai.

 

Oxana BUNICI, RUGBISTA ANULUI: "Am muncit foarte mult pentru trofeul dat si sunt foarte multumita de acest trofeul. Pentru mine este un merit in cariera mea."

 

Titlul de cel mai bun jucator al anului i-a revenit lui Vadim Cobalas. Acesta a avut in 2014 o evolutie constanta si buna la echipa engleza Sale Sharks, si a jucat excelent si la nationala Moldovei. Vadim Cobalas nu a fost prezent la gala pentru ca are astazi meci in Campionatul Angliei. Trofeul i-a fost inmanat mamei rugbyst-ului. Antrenorul anului a fost desmenat tehnicianul nationalei Moldovei, Sergiu Motoc.

 

Sergiu MOTOC, ANTRENORUL ANULUI: “Vreau sa aduc multumire in primul rand jucatorilor, este mai mult meritul lor pentru ca ma asculta. ”

 

In 2014, nationala de rugby a inceput o noua campanie preliminara si a obtinut trei victorii din 3 meciuri in Cupa Europei pe Natiuni, incheind anul pe primul loc in grupa 1B. ムonducerea Federatiei de profil a calificat anul 2014 drept unul exceptional pentru rugbyul moldovenesc, dar are planuri mai mari si pentru 2015. 

 

Vasile REVENCO, PRESEDINTE FEDERATIA DE RUGBY: “Daca o sa reusim sa-i convocam pe toti cei mai buni cred ca vom incheia grupa numai cu victorii. Obiectivul pentru noul sezon e clar, promovarea in grupa 1A. ”


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑