Alex Maxim se gândește serios la viitorul său la VfB Stuttgart: "Sunt nemulțumit de situația mea"



019 декабря 2014

 

**VIDEO** Alex Maxim se gândește serios la viitorul său la VfB Stuttgart:

Mijlocașul român Alexandru Maxim nu mai joacă la fel de constant ca în sezonul trecut pentru VfB Stuttgart, dar vrea să rămână în continuare la gruparea șvabă, acolo unde până acum a intrat într-un singur meci ca titular sub comanda lui Huub Stevens, noul antrenor.

Maxim (24 de ani) s-a accidentat la coapsă tocmai la partida în care Stevens l-a trimis ca titular pentru prima dată în mandatul său. Paradoxal, acesta a fost cel mai bun meci al său în actualul sezon, fiind desemnat omul jocului, grație pasei decisive de la golul victoriei șvabe, marcat de Klein.

Mijlocașul român va avea două săptămâni de pauză forțată, dar speră să fie recuperat în totalitate pe 3 ianuarie, la reluarea pregătirilor.

"Am o problemă musculară și a trebuit să iau o pauză de două săptămâni. Sper ca pe 3 ianuarie, când începem pregătirea, să fiu 100% recuperat din punct de vedere medical.", a declarat Alexandru Maxim, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

"Mă pregătesc în continuare la fel de bine. Nu am evoluat la fel de constant ca înainte, iar aici au fost la mijloc deciziile antrenorilor. Au fost perioade în care jucam 5 meciuri ca titular sau perioade când jucam 5 minute. Sunt deciziile antrenorilor, pe care eu trebuie să le respect. E dificil să joci la un nivel foarte ridicat, când nu evoluezi constant. Ai nevoie de anumite meciuri și minute. Eu am o relație ok cu toată lumea, nu m-am certat cu niciun antrenor dintre cei 4 pe care i-am avut în acești doi ani.", a mai spus mijlocașul român.

Viitorul lui Maxim este tot la Stuttgart. Fostul jucător de la Pandurii spune că nu va fi tentat să plece, dacă oamenii de acolo îi vor arăta că îl vor cu adevărat la club și au încredere în el: "Normal că îmi pun întrebări și sunt nemulțumit, dacă nu joc. E greu să rămâi concentrat 100% când se întâmplă anumite lucruri pe care nu le poți înțelege, dar aici nu vreau să spun mai multe. Nu am avut accidentări timp de doi ani, poate au fost momente în care nu m-am ridicat la nivelul pe care eu mi-l doream, în primul rând. În ultima perioadă nu am fost mulțumit, pentru că nu am jucat, dar nu a fost decizia mea".

"Mă simt foarte bine aici. Am fost nemulțumit de situația mea, pentru că nu jucam, dar asta e viața fotbaliștilor. Rămâne de văzut, e prea devreme să spun dacă aș pleca. Aș vrea să văd că oamenii de aici au încredere în mine și mă doresc cu adevărat la club. Dacă va fi așa, nu vor fi motive să ne despărțim. E prea devreme să vorbim și despre posibilitatea ca Stuttgart să retrogradeze.", a încheiat Maxim.

10 meciuri (570 de minute) a jucat Maxim în acest campionat pentru Stuttgart, din 16 posibile. În 6 dintre acestea, românul a fost titular.

Un gol are Alexandru Maxim în actualul sezon la echipa de club, în meciul jucat în deplasare cu Borussia Monchengladbach.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑