Gecov a fost din nou eroul Rapidului: "Salvarea ține numai de noi. Sperăm că Bergodi ne va ajuta"



020 апреля 2015

 

**VIDEO** Gecov a fost din nou eroul Rapidului:

VIDEO. Rapid - Concordia Chiajna 1-0. Marcel Gecov a fost din nou eroul grupării din Giulești. Cehul de 27 de ani a marcat singurul gol al meciului cu ilfovenii, după jumătate de oră din meci, după o pasă perfectă primită de la Daniel Niculae.

Gecov se află la a treia reușită în tricoul alb-vișiniu, fiecare aducând câte trei puncte în acest retur. Marcel și-a mai trecut numele pe tabelă în partidele cu Steaua și Gaz Metan Mediaș, ambele dispute terminându-se cu același scor, 1-0.

"Mă simt obosit. Am alergat mult. Sunt foarte fericit. Dacă vrem să rămânem în prima ligă, trebuie să muncim și să alergăm, dar și să câștigăm. Nu e foarte important că am marcat eu. Am jucat ca o echipă, am evoluat bine. A fost foarte greu să rămânem concentrați pe toată durata partidei.

Chiar nu contează cine înscrie. Știm că fiecare meci e decisiv de acum încolo. Trebuie să învingem. Ce urmează, ține numai de noi. Dacă învingem, rămânem în prima ligă. Suporterii sunt extraordinari. Nu contează dacă îmi place sau nu antrenorul. Fiecare are stilul lui. Vom vedea dacă ne va putea ajuta. Nu e o întrebare pentru mine", a declarat Gecov în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

După acest rezultat, echipa preluată de Cristiano Bergodi a urcat pe locul 15 și se află la patru puncte de prima poziție care asigură rămânerea în prima divizie, ocupată după etapa a 27-a de Universitatea Cluj.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑