Începe un nou sezon fotbalistic în Moldova. Ce spune preşedintele FMF, Pavel Cebanu



020 июля 2016
Foto: PAVEL CEBANU // PUBLIKA.MD
În acest weekend în Moldova va debuta noul sezon fotbalistic. În ajunul startului de campionat preşedintele Federaţiei Moldovenești de Fotbal, Pavel Cebanu, a declarat că pentru titlul se vor bate 5 cluburi. Este vorba despre Sheriff, Dacia, Zimbru, Zarea şi Milsami.
"Tot echipele din anul trecut se vor lupta pentru titlu. Titlul îl va câştiga acea echipa, care trece omogen, fără rupturi mari, întreg campionatul", a spus preşedintele FMF, Pavel Cebanu. 
În acelaşi timp, şeful forului naţional de fotbal consideră că noul sezon va fi unul la fel de tensionat ca şi ultimele două ediţii.
"Nu pot să spun că cineva a avut 8-10 puncte în faţă. Eu cred ca şi anul acesta va fi la fel. Eu nu văd diferenţă mare între echipe", a spus Cebanu. 
Cebanu aşteaptă ieșirea la rampă a noilor talente în fotbalul moldovenesc.
"Să nu se mai uite la milioanele pe care le primeşte Messi, Ronaldo şi aşa mai departe. Ei trebuie să vadă cât lucrează Ronaldo şi Messi ca să primească aceste contracte şi aşa mai departe", a menţionat Pavel Cebanu. 
În prima etapă Milsami Orhei va juca cu Saxan Ceadîr-Lunga, Speranţa Nisporeni va primi vizita echipei Dinamo-Autro Tiraspol, Sheriff o va găzdui pe Zarea Bălţi, FC Academia va primi replica nou-promovatei CF Ungheni, iar Dacia şi Zimbru se vor confrunta în derby-ul Capitalei.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑