Probleme pentru CR7? Accidentat, lusitanul a fost înlocuit cu James la pauza meciului cu Atletico



020 августа 2014

 

**VIDEO** Probleme pentru CR7? Accidentat, lusitanul a fost înlocuit cu James la pauza meciului cu Atletico

Schimbarea făcută de Carlo Ancelotti la pauza partidei din turul Supercupei Spaniei, dintre Real Madrid și Atletico Madrid, când l-a scos pe Cristiano Ronaldo și l-a înlocuit cu James Rodriguez, a uimit pe toată lumea.

Într-un final, însă, fanii - atât cei de pe stadion, cât și cei din fața televizoarelor - s-au lămurit: portughezul se accidentase și a acuzat dureri atât la spate, cât și la piciorul stâng, iar antrenorul italian al lui Real n-a vrut să riște nimic.

></p><p>Unul din momentele în care pe fața lui <strong>Cristiano Ronaldo</strong> s-au văzut grimase de durere a fost în momentul 41 al meciului, când lusitanul a sărit la cap, la o centrare, dar la aterizare a călcat greșit. Imediat, starul lui Real și-a dus mâna la spate, iar apoi a început și să șchioapete ușor. La pauză, portughezul i-a transmis lui Ancelotti ce s-a întâmplat, iar italianul a decis că e mai bine să prevină orice risc și l-a scos din teren.</p><p><img src=Vezi faza la care pare să se fi accidentat Cristiano Ronaldo:


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑