”Chicharito” a marcat primele goluri la Real: o ”dublă” cu Deportivo La Coruna



120 сентября 2014

 

**VIDEO** ”Chicharito” a marcat primele goluri la Real: o ”dublă” cu Deportivo La Coruna

Real Madrid a înscris pentru prima oară opt goluri în deplasare în toată istoria La Liga, pe El Riazor, cu Deportivo La Coruna (VIDEO&DETALII). James Rodriguez a marcat primul său gol în campionat pentru ”galactici” (VIDEO&DETALII), Cristiano Ronaldo a reușit al 27-lea său hattrick din carieră (VIDEO&DETALII), iar Gareth Bale a bifat, la rândul său, o ”dublă”.

”Chicharito” Hernandez a fost introdus pe teren în minutul 77, în locul galezului Bale și, în cele 15 minute jucate, cu tot cu prelungiri, a reușit să marcheze nu o dată, ci de două ori. Prima reușită a mexicanului pentru Real a venit după un șut senzațional, sub bară, de la marginea careului de 16 metri, în minutul 88, din pasa lui Isco. După doar patru minute, atacantul venit de la Manchester United a șutat de la 23 de metri, iar mingea a intrat în poarta argentinianului German Lux, cu puțin ajutor din partea unui fundaș advers. A fost ultima fază a meciului, arbitrul fluierând imediat după acest gol finalul partidei.

Deși a strâns doar 40 de minute în La Liga, în tricoul lui Real, Javier Hernandez a izbutit ceea ce nu a reușit compatriotul său Hugo Sanchez la Real Madrid: să marcheze de două ori ca rezervă în deplasare.

„Chicharito” a ajuns la 90 de goluri marcate cu trei cluburi diferite: 29 cu Chivas, 59 cu Manchester United și 2 cu Real Madrid.

Vezi mai jos golurile reușite de ”Chicharito” cu Deportivo:

Golul 1:

Golul 2:


 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 2272 Johnny Woolf 21 сентября 2014 | 14:08 Hala Madrid!


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑