Pep Guardiola, PRIMUL SCANDAL cu un star de la Manchester City



020 сентября 2016
Foto:plus.google.com
Pep Guardiola nu glumește, la Manchester City. După ce i-a făcut vânt gafeurului Joe Hart, portar exilat în Serie A, la modesta AC Torino, managerul iberic a pus la colț o altă vedetă de-a ”cetățenilor”, care sezonul trecut era om de bază al echipei.
Pus să comenteze declarațiile date de agentul mijlocașului ivorian Yaya Toure, potrivit căruia Pep l-ar fi umilit pe protejatul său excluzându-l de pe lista de Champions League, Guardiola a fost nemilos în declarații.
”A fost dificil să-l las pe-afară, dar nu voi accepta ca un procurator să spună astfel de lucruri în presă. Yaya Toure nu va mai juca la Manchester City, până când nu își va cere scuze pentru cele spuse de agentul său legat de excluderea de pe lista de Champions. Nu pot să-mi imaginez ce s-ar fi întâmplat dacă agentul meu ar fi spus asta față de Cruyff, când eram eu la Barcelona. Dacă Dimitri Seluk (n.r. – agentul FIFA) are probleme, să stabilească o întâlnire cu Begiristain (n.r. – director sportiv la City) și să discute cu clubul”, a tunat ibericul.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑