Ardelenii visează la Cupă: "Vrem să aducem trofeul pe Cluj Arena"



020 декабря 2014

 

**VIDEO** Ardelenii visează la Cupă:

Surpriză pentru juniorii Universităţii Cluj! Tinerii fotbalişti ai ardelenilor au primit cadouri din partea clubului. Raul Costin, Valentin Lemnaru şi Raul Ciupe, alături de legenda Remus Câmpeanu, au jucat rolul de Moş Crăciun pentru micuţi.

"E un eveniment foarte frumos, organizat de Primăvara Clujeană. E o bucurie şi pentru noi să îi vedem pe aceşti copii fericiţi şi ne bucurăm că am reuşit să le facem sărbătorile un pic mai frumoase", a declarat Costin.

VEZI AICI PROGRAMELE DIGI SPORT

Jucătorul de 29 de ani speră ca, pentru Universitatea, Moş Crăciun să vină abia la primăvară. La finalul anului, "Şepcile Roşii" se află pe locul 11 şi sunt calificate în semifinalele Cupei României.

"Eu, în primul rând, îmi doresc pe plan profesional să ne salvăm de la retrogradare şi să câştig Cupa României. Ar fi un lucru foarte important pentru mine şi pentru echipă. Este unul dintre obiectivele noastre. L-am trasat la începutul campionatului, mai ales că se fac 50 de ani de la câştigarea ultimei cupe. Ar fi o mare realizare să aducem trofeul pe Cluj Arena".

În semifinalele competiţiei au ajuns patru echipe care şi-au însuşit trofeul în trecut, CFR, U Cluj, Petrolul şi Steaua.

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI RAUL COSTIN


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑