Sassuolo - Cesena 1-1. Constantin Nica, doar rezervă la oaspeți



020 декабря 2014

**Sassuolo - Cesena 1-1.** Constantin Nica, doar rezervă la oaspeți

Cu fostul dinamovist Nica doar rezervă, Cesena a pus capăt unei serii de coșmar de patru înfrângeri la rând. Fără eșec acasă din septembrie, Sassuolo a fost aproape de gol în urma unui corner în prima repriză (42), dar mingea a fost respinsă de două ori.

Gazdele au deschis scorul cu un sfert de oră înainte de final. Simularea lui Vrsaljko l-a păcălit pe tușier și Zaza a transformat penalty-ul (75). Oaspeții s-au răzbunat, însă, la ultima fază a meciului - brazilianul Ze Eduardo s-a aflat la capătul unei centrări (90+3) și Sassuolo-Cesena s-a terminat 1-1, în ultimul meci pentru cele două echipe în 2014.

Cesena nu a mai câștigat un meci din 31 august, 1-0 cu Parma. De atunci au trecut 15 partide, în campionat și cupă, fără succes pentru elevii lui Di Carlo. După 16 runde, echipa lui Nica este pe locul 19, cu doar 9 puncte.

ECHIPELE

Sassuolo: Pomini - Vrsaljko, Terranova, Acerbi, Peluso - Taider (Floccari, 70), Magnanelli, Missiroli - Berardi (Biondini, 72), Zaza, Floro Flores (Sansone, 62)
Antrenor: Eusebio Di Francescu

Cesena: Leali - Capelli, Lucchini (Succi, 80), Magnusson - Giorgi, Carbonero (Brienza, 46), Cascione, Ze Eduardo, Mazzotta - Defrel - Hugo Almeida (Alejandro Rodriguez, 80)
Antrenor: Domenico Di Carlo

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑