Keșeru și Papp sunt deciși să rămână la Steaua. Ce spun despre colegii aflați la final de contract



020 декабря 2014

 

**VIDEO** Keșeru și Papp sunt deciși să rămână la Steaua. Ce spun despre colegii aflați la final de contract

Șefii Stelei au o misiune dificilă în această iarnă. Sânmartean, Arlauskis, Szukala, Prepeliță și Latovlevici vor intra la începutul anului în ultimele șase luni de contract.

Oficialii campioanei speră însă ca toți să își prelungească înțelegerile.

"Sunt câțiva jucători la sfârșit de contract, jucători importanți. Din câte am înțeles, conducerea a demarat negocierile cu aceștia pentru prelungirea angajamentelor. Noi ne dorim ca toți acești jucători să rămână lângă noi pentru că s-a facut performanță la Steaua și se va face în continuare.", a spus Claudiu Keșeru.

Și Paul Papp este convins că liderul va continua să domine întrecerea internă, indiferent de numele fotbaliștilor din lot: "Cu siguranță sunt jucători de mare valoare, dar Steaua întotdeauna a adus jucători de aceeași valoare, să zic, cu a celor care au plecat. Steaua întotdeauna a fost o putere și cred că așa va rămâne."

Determinanţi în această toamnă pentru Steaua, Keşeru şi Papp s-au remarcat şi la naţională. Cei doi au contribuit la două victorii importante pentru tricolori. Dubla lui Papp i-a adus României victoria cu Irlanda de Nord, iar golurile lui Keşeru au echivalat cu un succes în amicalul cu Danemarca.

"Cu siguranță voi rămâne la Steaua, adică ăsta este punctul meu de vedere, deocamdată nu sunt la curent cu absolut nimic, am vazut că se speculează prin presă că aș pleca. Nu m-a sunat nimeni, există interese, din ceea ce aud, mai aflu prin presa cine e interesat de mine.", a dezvăluit Claudiu Keşeru.

"Sigur mă prinde returul la Steaua, mă simt foarte bine, am venit de puțin timp și nu mă gândesc să plec. Dacă o să joc la Steaua și o să o fac bine, mă gândesc să rămân.", a completat Papp.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑