Sergio Ramos, omul marilor meciuri! A înscris pentru Real în finala UCL și în finala CM al cluburilor



020 декабря 2014

 

**VIDEO** Sergio Ramos, omul marilor meciuri! A înscris pentru Real în finala UCL și în finala CM al cluburilor

Sergio Ramos a deschis scorul în minutul 37 al partidei din finala Campionatului Mondial al cluburilor, ajungând la 52 de goluri în 425 de meciuri pentru Real Madrid, tot atâtea câte a înscris Andres Iniesta pentru Barcelona, în 522 de partide. În toată cariera sa, Ramos a marcat de 67 de ori, la echipele de club și la națională.

Ramos a demonstrat încă o dată că este omul meciurilor importante. Fundașul central care a înscris de 10 ori în 2014 și-a făcut un obicei din a marca cu preponderență în partidele decisive. Sergio Ramos a înscris primul gol al Realului atât în finala CM al cluburilor, de azi, cu San Lorenzo, cât și în semifinala cu mexicanii de la Cruz Azul, de marți, 16 decembrie, când ”galacticii” s-au impus cu 4-0.

></p><p>Mai mult, stoperul de 28 de ani a înscris primul pentru Real și în<span style= finala UEFA Champions League, câștigată cu 4-1, după prelungiri, în fața rivalei Atletico, dar și în returul semifinalei cu Bayern, câștigată cu 4-0 de madrileni. De altfel, în 2014, Sergio Ramos a înscris doar de cinci ori în competițiile internaționale, dar toate golurile au fost reușite în semifinale și finale!

Vezi golurile lui Ramos din semifinale UCL cu Bayern:

Vezi golul lui Ramos din finala UCL cu Atletico:

VEZI AICI golul lui Ramos din semifinale CM al cluburilor cu Cruz Azul.

VEZI AICI golul lui Ramos din finala CM al cluburilor cu San Lorenzo.

38 din cele 67 de goluri reușite de Sergio Ramos în carieră au fost înscrise cu capul (57%)

Ramos este al 5-lea fotbalist spaniol care înscrie într-o finală de CM al cluburilor, după Pedro, Xavi, Cesc Fabregas și Thiago Alcantara

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑