Lovitură pentru Barcelona din partea FIFA! Clubul spaniol nu va putea face transferuri până la începutul anului 2016



021 августа 2014
foto: ilovefcbarcelona.com

O nouă lovitură pentru Barcelona! FIFA a respins apelul catalanilor şi astfel clubul spaniol nu va putea face transferuri până la începutul anului 2016. Oficialii Barcelonei au anunţat că vor face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

FIFA a respins apelul înaintat de FC Barcelona împotriva interdicţiei de a face transferuri în următoarele două perioade de mercato.

În urma acestei decizii, Barca nu va putea achiziţiona niciun jucător în perioadele de transferuri din luna ianuarie 2015 şi vara anului viitor.

Clubul catalan a primit această interdicţie în luna aprilie, după ce a fost găsit vinovat de încălcarea regulamentului privind transferurile internaţionale ale jucătorilor sub 18 ani. FC Barcelona a putut face totuşi transferuri în această vară după ce aplicarea interdicţiei a fost suspendată, catalanii făcând apel.

FIFA a confirmat, totodată, amenda de 450 000 de franci elveţieni pe care trebuie să o plătească FC Barcelona şi a dat clubului spaniol un termen de 90 de zile pentru a reglementa situaţia jucătorilor minori a căror contracte nu au respectat normele.

Oficialii Barcelonei au anunţat printr-un comunicat că vor face un nou apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑