Pogba a fost decisiv în derby! Francezul a oferit un assist superb în victoria cu AC Milan



021 сентября 2014

 

**VIDEO** Pogba a fost decisiv în derby! Francezul a oferit un assist superb în victoria cu AC Milan

Juventus are un început perfect în Serie A și promite să fie iar principala candidată la titlu din Italia, după victoria obținută pe terenul celor de la AC Milan, scor 1-0 (VIDEO AICI).

Massimiliano Allegri are la dispoziție o linie de mijloc foarte bună, cu Paul Pogba capabil oricând să fie decisiv. Așa s-a întâmplat și la Milano, când mijlocașul francez a contribuit la golul victoriei lui Juve, înscris de Carlos Tevez.

În minutul 71, oaspeții au desfăcut apărarea Milanului printr-un atac pozițional, iar Pogba a oferit o pasă de geniu pentru Tevez, prin care l-a lăsat pe argentinian singur cu portarul Abiatti.

Atacantul lui Juventus, care a izbutit o dublă și în victoria din UEFA Champions League, cu suedezii de la Malmo (VIDEO AICI), a avut de îndeplinit o simplă formalitate, marcând un gol de trei puncte pentru echipa lui Allegri.

Pentru Juventus a fost cel de-al 10-lea meci consecutiv în Serie A cu gol marcat! Ultimul joc în care nu au înscris: cu Napoli, pe 30 martie (0-2)! 

În următoarea etapă din Serie A, campioana Italiei, Juventus, are o misiune teoretic ușoară în duelul cu nou-promovata Cesena, fosta echipă a lui Adrian Mutu. Meciul de la Torino este ÎN DIRECT la Digi Sport 2, miercuri, de la ora 21:45.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑