Cum să celebrezi un gol! Florenzi a marcat, apoi s-a dus în tribună pentru a-și îmbrățișa bunica!



021 сентября 2014

 

**VIDEO** Cum să celebrezi un gol! Florenzi a marcat, apoi s-a dus în tribună pentru a-și îmbrățișa bunica!

AS Roma a învins-o pe Cagliari cu 2-0 (VIDEO&DETALII AICI), iar Alessandro Florenzi a fost cel de-al doilea  marcator al gazdelor în meciul contra sarzilor pregătiți de ceho-italianul Zdenek Zeman, nimeni altul decât tehnicianul Romei din perioada 2012-2013.

Nimeni nu se aștepta însă la gestul pe care l-a făcut fotbalistul după ce a reușit să-și treacă numele pe lista marcatorilor. După primul moment de bucurie, Florenzi a pornit spre una din tribune, pentru ca apoi să sară peste panoul de protecție pentru a-și îmbrățișa bunica prezentă la meci! Dincolo de emoțiile care au însoțit gestul respectiv, fotbalistul s-a ales imediat și cu un cartonaș galben din partea arbitrului pentru părăsirea neautorizată a spațiului de joc.

Florenzi a ținut să-i dedice acesteia golul marcat, explicând la final despre ce a fost vorba:

"Bunica mea este un om fantastic, care acum a venit pentru prima dată să mă vadă jucând pe viu. Nici măcar când eram copil nu a făcut-o, deși pe atunci i-ar fi fost poate mai ușor. Acum a acceptat, dar mi-a spus înainte că va trebui să am o prestație pe măsură", a spus Florenzi.

La rândul ei, bunica Aurora nu și-a putut stăpâni lacrimile de emoție și de bucurie pentru reușita nepotului său:

"Am vrut de mai multe ori să ajung la stadion, dar nu m-am simțit bine și în stare să o fac. Am început să plâng deoarece și soțul meu a fost fotbalist, iar Alessandro mi-a amintit azi mult de el".

Oficialii Romei nu au fost însă la fel de indulgenți cu Florenzi, anunțând că acesta va trebui să plătească o amendă destul de consistent pentru ușurința cu care a fost avertizat. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑