Începe aventura la turneul de Mare Şlem de la Roland Garros! Simona Halep și-a aflat adversara



022 мая 2015
Foto: eurosport.com

Simona Halep îşi va începe aventura la turneul de Mare Şlem de la Roland Garros împotriva unei jucătoare din Rusia. În urma tragerii la sorţi, finalista de anul trecut o va întâlni în primul tur pe Evghenia Rodina, în timp ce deţinătoarea trofeului, Maria Şarapova se va duela cu Kaia Kanepi.

Numărul trei mondial, Simona Halep a avut noroc la tragerea la sorţi pentru cel de-al doilea turneu de Mare Şlem al anului. Românca se va duela în runda inaugurală cu rusoaica Evghenia Rodina, care ocupă locul 91 în clasamentul WTA.

Serena Williams, care este liderul topului mondial, va întâlni o tenismană din calificări, în timp ce Maria Şarapova se va duela cu sportiva din Estonia, Kaia Kanepi, aflată pe poziţia a 49-a în lume.

Cel mai interesant meci din primul tur la proba feminină se anunţă a fi cel dintre americancele Venus Williams şi Sloane Stephens.

La masculin, campionul ultimelor cinci ediţii, Rafael Nadal se va duela cu numărul 304 mondial, francezul Quentin Halys. Cap de serie numărul unu al turneului este Novak Djokovic, iar acesta va juca în primul tur cu finlandezul Jarkko Nieminen. Sârbul nu a câştigat niciodată la Roland Garros. În sferturi, Nole s-ar putea duela cu Nadal.

Elveţianul Roger Federer şi britanicul Andy Murray au avut noroc la tragerea la sorţi şi vor întâlni tenismani ajunşi pe tabloul principal din calificări.

Moldova a fost reprezentată în concursul de simplu la Roland Garros de Radu Albot. Cel mai bun tenisman moldovean a fost eliminat în turul doi al calificărilor.

Turneul de Mare Şlem din Paris va începe pe 24 mai, iar campionii din acest an la proba de simplu vor fi premiaţi cu un milion şi opt sute de mii de euro fiecare.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑