Alexandru Dedov ar putea semna cu ex-campioana Moldovei la fotbal Milsami Orhei



022 июня 2016
Foto: soccer.md
Internaţionalul moldovean Alexandru Dedov ar putea semna cu ex-campioana Moldovei la fotbal Milsami Orhei. Mijlocaşul se antrenează în prezent cu "vulturii roșii".
În sezonul trecut el a fost legitimat la clubul ASA Tîrgu Mureş din România.
În același timp, staff-ul tehnic al clubului din Orhei testează în prezent alți câțiva jucători: atacantul Vladimir Ambros de la Petrocub-Hânceşti, doi fotbalişti din Croaţia şi un altul din Brazilia.
"Situaţia este ca şi la toţi - intră în concurs şi vedem. Nivelul lor corespunde. Deja depinde de ei: după meciurile care vor urma, vom decide", a menţionat antrenorul Milsami Orhei, Andrian Sosnovschi.
La sfârşitul acestei luni orheienii planifică un cantonament de 2 săptămâni în România.
"Ne dorim să avem meciuri cu echipe mai puternice ca să vedem valoarea jucătorilor, care vin în probe. Din liga întâi este majoritatea echipelor. Sunt echipe bune de un nivel bun, sun primele 5-6 echipe", a precizat  Sosnovschi..
"Vulturii roșii" susțin că vor să spele ruşinea evoluţiei slabe din sezonul trecut. Orheienii s-au clasat abia pe locul 6 în Divizia Naţională şi au ratat calificarea în cupele europene inter-cluburi.
"Acum sunt 4-5 echipe foarte bune, cam de un nivel. Ne pregătim să arătam rezultate maxime", a explicat Vadim Bolohan, fundaş Milsami Orhei.
În această vară clubul din Orhei s-a despărţit de 7 jucători, printre care mijlocașul Alexandru Antoniuc şi fostul căpitan Romeo Surdu.
 
 
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑