Dorinel Munteanu i-a luat la Qabala pe Alexandru Benga și pe Yazalde



022 июля 2014

Dorinel Munteanu i-a luat la Qabala pe **Alexandru Benga și pe Yazalde**

FK Qabala este noua destinație preferată a jucătorilor din Liga 1. Formația antrenată de Dorinel Munteanu a oficializat transferurile a doi jucători importanți în sezonul trecut al Ligii 1. Portughezul Yazalde, pe care-l dorea și Astra, și Alexandru Benga, au semnat cu formația din Azerbaidjan.

Braga l-a împrumutat pentru un sezon pe Yazalde la Qabala, iar Benga a semnat și el un contract valabil un an, venind de la Botev Plovdiv, acolo unde plecase iarna trecută, de la Petrolul.

La Qabala evoluează din această vară și Andrei Cristea și Adrian Ropotan, veniți după numirea ca antrenor principal a lui Dorinel Munteanu.

Dorinel Munteanu a confirmat tranzacțiile, într-o intervenție telefonică, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club” de la Digi Sport.

”Așa este, Yazalde este jucătorul nostru, la fel ca și Benga. A fost dorința fotbaliștilor, evident și a noastră, am negociat cu ei și am ajuns la un numitor comun.

Yazalde este un jucător cu calități foarte bune, sper să se integreze rapid, să aibă un randament bun. Este de trei zile la noi, dar îmi place atitudinea lui.

Prin aducerea lui Benga, al cărui transfer l-am rezolvat luni seară, am încheiat lista de transferuri”, a conchis Dorinel Munteanu la Digi Sport. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑