Wellington, de la Chiajna, vrea să se lase de fotbal! A dormit pe aeroport după meciul cu Dinamo



022 июля 2014

 

**VIDEO** Wellington, de la Chiajna, vrea să se lase de fotbal! A dormit pe aeroport după meciul cu Dinamo

Probleme mari pentru brazilianul Carlos Wellington da Silva, poate cel mai important jucător al Concordiei Chiajna!

După meciul cu Dinamo, în care a fost titular, Wellington a plecat imediat la aeroport, pentru a se întâlni cu soția și cu copilul său, care se întorceau din Brazilia.

Familia lui Wellington nu a putut însă să pătrundă în țară, deoarece soția jucătorului a depășit cu cinci zile perioada vizei, după ce a plecat din România, la finalul campionatului trecut. Totuși, aceasta a prezentat acte doveditoare conform cărora a fost în spital cu copilul, însă a rămas cu interdicția.

Wellington a izbucnit în plâns și, cu moralul la pământ, a ales să doarmă pe băncile din aeroport, fiind acum chiar hotărât să se lase de fotbal, pentru a fi alături de familia sa, în Brazilia.

Concordia Chiajna i-a transmis că nu are cum să-l ajute în această situație, iar singura soluție prin care soția lui poate intra în România ar fi doar azilul politic.

ÎN DIRECT la Fotbal Club, Wellington a încercat să explice situația complicată cu care se confruntă.

"Sunt aici la aeroport, copilul doarme pe canapea. Mă duc și eu în Brazilia, nu pot să-mi las copilul de 4 ani singur. Am vorbit cu toată lumea și nu ne lasă să intrăm în țară! Nu mai rămân fără familia mea în România, dacă nu am susținere de la club. Mă las de fotbal! Soția nu poate intra în țară pentru șase luni de zile", a spus Wellington, omul care a înscris 10 goluri în sezonul trecut al Ligii 1.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑