Rapid are 13 jucători la revenirea pe prima scenă: "Dacă ar fi după mine, aș amâna meciul cu Steaua! "



022 июля 2014

 

Rapid are 13 jucători la revenirea pe prima scenă:

Rapid nu are liniște înaintea primei etape din Liga 1! Pe teren propriu, oamenii lui Marian Rada au programat derby-ul cu Steaua, însă giuleștenii au probleme serioase de efectiv și abia pot alinia o formulă de start.

ÎN DIRECT la Fotbal Club, pe Digi Sport 1, președintele Nicolae Manea a recunoscut cu sinceritate că și-ar fi dorit amânarea partidei de sâmbătă.

"Dacă ar fi după mine, eu aș amâna meciul cu Steaua, dar trebuie să jucăm, suntem obligați. Lotul este restrâns din punct de vedere numeric. Marian Rada are 12-13 jucători pe care se poate baza, restul sunt juniori din pepiniera noastră. Trebuie să aducem jucători în orice condiții! Totuși, l-am luat pe Bornescu, un portar de valoare, care se va lupta cu Drăghia pentru titularizare", a spus Manea.

Oficialul Rapidului este la curent cu nemulțumirile jucătorilor, care au primit doar câte 1.000 de euro, după ce s-au încasat banii din drepturile de televizare.

Nicolae Manea știe și de ce sumă ar avea nevoie Rapid, ca să revină pe linia de plutire.

"Știu că jucătorii au fost nemulțumiți de banii, deși eu sunt plecat de două zile din București. Ei vor mai primi bani și din suma încasată de la Astra pentru Ioniță, așa a promis doamna Andronache. Salariile la zi ale jucătorilor și salariaților înseamnă aproape un milion de euro".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑